Brooklyn Heights Studio Transformation

A gut-renovation breathes new life into the studio apartment of a young tech executive steps from the waterfront in trendy Brooklyn Heights.

While the initial mandate for the project was limited to the bath and kitchen at the entry of the apartment, I devised a new floor plan to better utilize the over-size entry and create an ample walk-in closet from two cramped existing closets.  The new space is open and airy, welcoming and warm - truly reflecting my client's personality.   

Breaking a common design truism - limit the mix of materials in a small space, we chose a bold and fun direction for the new kitchen and proved that some rules are meant to be broken.  The master bath was transformed with a clean, spa-like design featuring shimmery glass tiles.